Snijwerk

Laser snijden, plasma snijden, waterstraal snijden, zaagwerk.

Edelstahl rostfrei

Roesvaststaal

JACQUET is wereld’s nr 1 verbruiker van RVS Quarto platen met meer dan 20 kwaliteiten en ca. 10.000 ton aan beschikbare voorraad.

Nikkellegeringen

Standaard plaat afmetingen in diverse nikkellegeringen worden middels een door u te kiezen snij proces (laser, plasma- of waterjet) op maat gesneden.

Contact

Verkoopskantoor Vlaanderen
T  +32 478.18.05.06
T  +32 478.18.02.49
ventes-benelux@myjacquet.com

Productiesite JACQUET Benelux
T +32 4 240 09 90
ventes-benelux@myjacquet.com

JACQUET Benelux is sinds meer dan twintig jaar dé specialist in het snijden van roestvast staal, nikkellegeringen en titaan.

JACQUET Benelux is een filiaal van de franse groep Jacquet Metal Service met meer dan 2 000 medewerkers en een jaaromzet van meer dan 1 miljard Euro.

JACQUET Benelux is sinds meer dan twintig jaar dé specialist in het snijden van roestvast staal, nikkellegeringen en titaan.

Vanuit onze productieafdeling in Herstal leveren wij hoog gelegeerd maatwerk. Roestvast stalen platen worden door een door U te kiezen snij-proces (laser,plasma of waterjet) op maat gesneden.

Tevens behoort het precisiezagen van rechthoekige of vierkante blokken tot onze mogelijkheden.

De combinatie van het moderne machinepark, de goede organisatie, onze uitgebreide voorraad en optimaal gemotiveerde mensen, zorgen ervoor dat wij dagelijks uw orders door het hele land kunnen leveren.

Prijsaanvraag

Stuur ons uw prijsaanvraag met plan of schets en ontvang spoedig uw gedetailleerde offerte.

De gegevens die worden verzonden via dit contactformulier worden niet gehost op onze website.

Bieden de aanwezige expertise, voorraden en agentschappen binnen de Jacquet Metal Service Group de mogelijkheid ons als complete leverancier te presenteren van het gehele producten pakket in RVS en nikkellegeringen.